Skip links

Network

Optreden Network verplaats naar zaterdag 15 mei 2021

Het optreden dat Network 11 april 2020 zou geven in de Rodahal te Kerkrade wordt, verplaatst naar zaterdag 15 mei 2021.
Alles reeds gekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er worden geen nieuwe tickets voor in de plaats gestuurd.
Net zoals iedereen hopen we natuurlijk dat alle zorgen omtrent het coronavirus op 15 mei al achter de rug zijn. We zullen er dan samen met Network, en Tonca een extra groot feest van gaan maken.

Voor mensen die nog geen ticket hadden is de ticketshop weer voor geopend.

Het annuleren van uw tickets, waarvoor u in aanmerking komt voor restitutie van uw betaalde tickets of een voucher, zoals deze gehanteerd wordt binnen de regeling www.bewaarjeticket.nl, is mogelijk tot donderdag 8 oktober 2020.

Coverband Network Reünie in de Rodahal!

DATUM: ZATERDAG 15 mei 2021 – 20:00u

Coverband Network viert 25 jarig jubileum in de Rodahal

Wie is er niet groot mee geworden? Coverband Network was jaren lang een begrip in Limburg.

Tussen 1995 en 2014 speelde de band, in verschillende samenstellingen, ruim 1600 keer op de meest uiteenlopende feesten en gelegenheden. Er is waarschijnlijk geen enkel dorp of feesttent in Zuid Limburg te vinden waar de band in die periode nog nooit heeft gespeeld.

Als absoluut hoogtepunt stond de band in 2008 in een uitverkocht Philips stadion in Eindhoven, als voorprogramma voor de concerten van Guus Meeuwis. Reden van dit optreden was het winnen van een band contest, opgezet door Radio 538.

In 2014 is Network gestopt met spelen omdat diverse bandleden gingen bouwen aan een andere carriere. Maar… in 2020 zijn ze terug om hun 25 jarig jubileum te vieren en dit doen ze in de Kerkraadse Rodahal.

Ron Bormans, Mandy de Bruijn, Ron Wijnands en Robin Zalm zullen het publiek bespelen, zoals geen enkele band dit in 25 jaar heeft kunnen evenaren.

Naast de band Network zullen er gastoptredens plaatsvinden van onder andere de “Dé feestband van het wilde zuiden” Tonca.

Reguliere tickets zijn nu beschikbaar.
LET OP: Neem contact met ons op over rolstoelplaatsen: [email protected]

De Rodahal gaat om 20.00u open, de show start om 21:00u tot 01:30u.

Reguliere Tickets

Staanplaatsen

€7,50 excl. fee

BESTELLEN
BESTELLEN

Kaarten kosten €7,50 excl. fee

AANTAL TICKETS VERKOCHT
Return to top of page