Skip links

Oktoberfest

Wij doen ons best om elke reservering als één groep te zien, bij reservering voor 4 of 8 personen (hele tafel is 4 personen) zit u altijd bij elkaar aan dezelfde tafel.   Reserveert u 2 tickets, houdt er dan rekening mee dat u bij andere bezoekers komt te zitten. (Uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen)

Oktoberfest Rodahal Kerkrade – Extra Show!

DATUM: VRIJDAG 9 Oktober 2020 |  20:00u – 00:00u

Oktoberfest Rodahal Kerkrade op zaterdag 10 oktober is uitverkocht
Kaarten voor de extra show op vrijdag 9 oktober zijn vanaf nu hier beschikbaar.

In de tijd dat bijna niets meer kan of mag en alle Oktoberfeesten in Limburg een voor een worden afgelast, maken wij het onmogelijke toch mogelijk.
Volledig corona-proof en volgens de richtlijnen van het RIVM, organiseren wij het Oktoberfest van 2020 in de Rodahal te Kerkrade.

Currywurst, pommes, reiberkuchen, lederhosn, dirndl’s, bierpullen, DJ Kevin S en Wir Sind Spitze!, dat zijn de ingrediënten voor het Oktoberfest van 2020 in corona tijd.

De Rodahal wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een echte “hossa-festhalle”, met traditionele bierbanken en biertafels en aangepaste dranken en etenswaren . Elke tafel biedt plaats aan 4 personen, vandaar dat tickets verkocht zullen worden per twee stuks of een meervoud hiervan. In totaal biedt de hal in deze tijd plaats aan slechts iets meer dan 300 bezoekers. Zorg er dus snel voor dat jij zeker bent van je ticket!

Zaal open om 20:00u, einde 00:00u

Tickets kosten € 15,00 excl. Servicekosten en worden per 2 stuks verkocht (€ 30 excl. Servicekosten)

U dient uw ticket voor deze gelegenheid uit te printen en antwoorden te geven op de, inmiddels bekende, corona vragen. U levert het ticket in bij binnenkomst. Zo voorkomen we wachttijden bij binnenkomst.

LET OP: Rolstoelplaatsen zijn alleen vooraf te reserveren via de mail: [email protected]
Neem zo snel mogelijk contact met ons op om teleurstelling te voorkomen.

 

Ons evenement wordt ook vermeld in de grootste oktoberfest-agenda van Nederland van Oktoberfestfan.nl

Reguliere Tickets

Elke tafel biedt plaats aan 4 personen

€15 excl. fee (Per ticket)

BESTELLEN
BESTELLEN

Tickets kosten €15 excl. fee

AANTAL TICKETS VERKOCHT
Return to top of page