Skip links

Sinterklaasfeest

LIMBURGS SINTERKLAASFEEST

DATUM: ZATERDAG 23 NOVEMBER 2019 – 12:30u

Het Limburgs Sinterklaasfeest in de Rodahal op 23 november

Op zaterdag 23 november krijgt Limburg zijn eigen Sinterklaasfeest in de Rodahal te Kerkrade. Cue4 Events en de Pietenbrigade slaan de handen ineen voor Het Limburgs Sinterklaasfeest, het eerste grote Sinterklaasfeest van Limburgse bodem. Naast de bekende zangeres en presentatrice Monique Smit wordt de show geproduceerd met talent uit de regio. Het feest is te beleven om 12:30 uur en de ticketverkoop start op 3 september.

Het Limburgs Sinterklaasfeest is een surprise voor jong en oud. De Pieten willen samen met de kinderen er alles aan doen om Sinterklaas op de meest feestelijke wijze te ontvangen. Muziekpiet heeft een ware talentenjacht bedacht, waarbij alleen de allerbeste artiesten gekozen worden om ook voor Sinterklaas te zingen. Natuurlijk mag het publiek meebeslissen én meedoen van uit de zaal.

Hoewel de Pietenjury het niet altijd ééns is en zeker zelfbenoemd juryvoorzitter Monseigneur Gouverneur altijd het hoogste woord wil hebben wordt alles op alles gezet om er een fantastisch feest van te maken. Uiteindelijk kunnen de pieten én het publiek zich voorbereiden op een absolute Sinterklaas hitparade waarbij groot fan van Sinterklaas Monique Smit natuurlijk niet mag ontbreken.

Ticketverkoop
Tickets vanaf €10.- zijn te verkrijgen via CUE4Events. De show start om 12:30u en de zaal is 45 minuten voor aanvang geopend.
Einde van de show zal ongeveer rond 14:00u zijn.

De tweede show start om 16:00u en de zaal zal 45 minuten voor aanvang geopend worden. De tweede show is een gesloten show voor bedrijven.

Alleen zitplaatsen

Reguliere Tickets

Zitplaatsen

Vanaf €10 excl. fee

BESTEL TICKETS
BESTEL TICKETS
TICKETS VERKOCHT
Return to top of page