Atemlos und Mehr Live in Concert by Marjolein Heijltjes

Vrijdag 9 September 2022

Atemlos und Mehr by Marjolein Heijltjes

Programma

19.00u – Zaal open

20.00u – Start support act: Nur Deutsche Welle

21.30u – Atemlos und Mehr – Live in Concert by Marjolein Heijltjes

De show “Atemlos und mehr” gaat op vrijdag 9 september aanstaande haar premiere beleven in de Rodahal te Kerkrade. Atemlos is natuurlijk een knipoog naar het bekende nummer van de Duitse zangeres Helene Fischer. Verwacht geen standaard Helene Fisher tribute act, geen look a like of imitatie maar een eigen, aanstekelijke ode aan Helene.
Atemlos und mehr wordt een wervelende show met veel nummers van de Duitse ster, maar ook met uitstapjes naar andere Duitse zangeressen zoals Nena en Anna-Maria Zimmermann. De kaartverkoop start aanstaande maandag om 12.00u

Limburgse productie:
Zangeres Marjolein Heijltjes, afkomstig uit Limburg, zal bij dit concert de zang voor haar rekening nemen. Ze wordt daarbij ondersteund door een spetterende live band én show danseressen. Het is voor de eerste keer dat deze show openbaar te zien zal zijn. Eerder was de show alleen nog maar te boeken voor besloten gelegenheden in een iets kleinere vorm. Concert organisator CUE4 events, onderdeel van Artiestenmanagement Nr1 Artiesten uit Eijsden, tekent voor de productie en organisatie.

Marjolein Heijltjes
Met haar spontaniteit en enthousiaste uitstraling zet ze elke zaal in beweging tot er luidkeels mee wordt gezongen. Daarnaast brengt ze met haar prachtige, loep zuivere stem de nummers met verve, zoals ze bedoeld zijn.
Marjolein was afgelopen jaar nog te zien in “I can see your voice” op RTL4, waar zij haar zangkunsten heeft kunnen laten horen aan onder andere Danny de Munk, Fred van Leer en Edsilia Rombley. Al van jongs af aan is Marjolein bezig met zang, toneel en dans. Ze deed in 2008 auditie voor een Musicalopleiding in Tilburg en werd aangenomen. In 2013 rondde zij deze opleiding af en kreeg direct haar eerste professionele hoofdrol te pakken in de Musical Heksenwaan. In het theaterseizoen 2021/2022 was Marjolein samen met Pianist Rob Mennen te zien in hun eigen theatervoorstelling genaamd ‘Geluk bij een ongeluk’ en met Dorine Heijltjes in hun eigen theatervoorstelling ‘Zusterliefde’. Onlangs werd bekend dat zij één van de hoofdrollen zal vertolken in ‘Muziektheater Cuypers’, die in september 2023 in première zal gaan.

Nur Deutsche Welle:
Als support act zal de band “Nur Deutsche Welle” spelen. Nur Deutsche Welle speelt onversneden Deutsche Welle uit de 80-er jaren. Nena, Peter Schilling, Spyder Murphy Gang, Lucilectric zijn enkele namen die voorbij gaan komen in hun opwarm set voor het concert “Atemlos und Mehr”

Ticket informatie

Datum: Vrijdag 9 September 2022

Locatie: Rodahal Kerkrade

Aanvang: 20:00

Einde: -

Ticketprijs Regulier: €17,50 excl fee

Alleen staanplaatsen. 

Tickets verkocht
5%

Bestel hier tickets voor Atemlos und Mehr by Marjolein Heijltjes

Bestel hier tickets voor Atemlos und Mehr by Marjolein Heijltjes

Ticket informatie

Datum: Vrijdag 9 September 2022
Locatie: Rodahal Kerkrade
Aanvang: 20:00
Einde: –

Ticketprijs Regulier: €17,50 excl fee

Alleen staanplaatsen. 

Tickets verkocht
5%